Što radimo

Što radimo…? ČUDA!

Uspješno spajamo posao i zabavu, kvalitetu i kreativnost,

znanje i dugogodišnje iskustvo.
Vi poželite, mi realiziramo.

Korporativna događanja i poslovni skupovi

Kompletna logistička i marketinška podrška pri organizaciji poslovnih događanja u trajanju od jednog ili više dana, team building aktivnosti i izlaganja na sajmovima uz edukaciju pomoćnog osoblja.

Konferencije i seminari


Odabir najboljih lokacija i kvalitetna tehnička podrška koja udovoljava i najvišim produkcijskim standardima vašeg seminara ili konferencije te prijedlozi i realizacija inovativnih aktivnosti u slobodno vrijeme za sve sudionike.

Gala večere i ceremonije dodjele nagrada

Tijekom svoje karijere mnogi od vas su bili sudionici brojnih gala večera i cermonija dodjela nagrada stoga većina smatra kako ih na tom području više ništa ne može iznenaditi jer je sve već viđeno. Razuvjerit ćemo vas.

Launch eventi, promocije i prezentacije proizvoda

Predstavljanje proizvoda javnosti je trenutak kada sav vaš dugotrajan rad dolazi na vidjelo. Ne želite ništa prepustiti slučaju već trebate odlično organizirani, dojmljivi event o kojem će se još dugo pričati.

Otvorenja hotela i prodajnih mjesta

Samo novo, drugačije, posebno iskustvo budi potrebu u posjetiteljima da svoj doživljaj prepričavaju drugima i šire priču o tvrtki. Snažan, pozitivan utisak vodi trajnijem vezivanju s postojećim klijentima i dovodi nove.

Sportske, zabavne i kulturne manifestacije

Posebno nas raduju ove vrste manifestacija gdje je pravi izazov spojiti jasne financijske, te često složene sigurnosne i tehničke potrebe sa zahtjevima prostora i posjetitelja, a sve to uz ponešto drugačiji scenarij od uobičajenog.

Prijavite se na naš newsletter

Smiljanićeva 2, 21 000 Split,
Croatia